La pluja d’aquest cap de setmana passat va fer baixar la participació i va modificar el recorregut de la 2a Pedalada de Politg

La segona pedalada de Politg va tindre lloc aquest passat diumenge 8 d’abril sota les inclemències del temps. Tot i la pluja i que no van aparèixer gaires participants, una quinzena, els membres de l’organització van decidir tirar endavant amb la pedalada ja que la gent de la logística podien donar suport en tot moment del recorregut als valents participants que van sortir igualment. El fang va ocasionar diversos problemes que gràcies als voluntaris motoritzats van poder ser solucionats, tot i així, el recorregut va tenir que ser adaptat a últim moment.

Agraïments als organitzadors, als voluntaris dels controls, a les cuineres i a les autoritats que tot i plovent molt també van estar en tot moment donant forces i suport. Un any més, una marxa dura, aquest cop no pel recorregut tècnic i desnivells varis, sinó per les condicions climatològiques que han modificat el terreny.