Ja s’ha presentat el programa de la Trobada de la Rosa de Pallerols, la festa que cada any recorda el pas de nombrosos emboscats durant l’any 1938, fugint de la Guerra de Franco, a través del Camí de Pallerolsl a Andorra, i en particular del pas per Pallerols de Rialb de de Sant Josepmaria Escrivà.

Els actes començaran a ¾ d’11 del matí amb l’estrena i projecció d’un documental sobre els vincles del sant amb Pallerols. Seguidament a ¾ d’1 tindrà lloc la tradicional processó amb la imatge de la Mare de Déu del Roser de Pallerols, i seguidament la missa a l’església parroquial de Sant Esteve, que es clourà amb les absoltes pels difunts de Pallerols.

El dinar de la Trobada es durà a terme als voltants Pallerols des de 2/4 de 3, i a partir de les quatre els actes es clouran amb la pregària del rosari a l’església de Sant Esteve de Pallerols i la veneració de les relíquies de sant Josepmaria.

Els actes estan organitzats per l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra, i podeu trobar-ne més informació contactant-los al telèfon 629 91 06 12, o bé per correu electrònic a info@pallerols-andorra.org.

Trobada de la Rosa 2019