La Baronia de Rialb i els seus atractius turístics han estat els protagonistes del programa de ràdio ‘sendes‘, un espai radiofònic de la Xarxa de Comunicació Local per a excursionistes i viatgers intrèpids.

El programa, dirigit pel periodista Jaume Monés i enregistrat als estudis de Ràdio Martorell, s’emet cada setmana a les diferents emissores locals i comarcals d’arreu de Catalunya, i compta amb una primera part formada per un reportatge al voltant d’un poble turístic, i una segona part amb rutes per a excursionistes. Finalment s’acaba amb les experiències turístiques de catalans que viuen a l’estranger, i que comparteixen els atractius turístics dels llocs on resideixen.

A l’edició d’aquesta setmana, emès el dijous 30 de gener, la Baronia de Rialb ha estat la protagonista, recollint tota mena de recomanacions turístiques del Jaume Marvà, cap de l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb, tant en l’àmbit del patrimoni cultural com dels atractius naturals, així com del senderisme, turisme nàutic i demés turisme actiu que es pot practicar a la Baronia de Rialb.

Podeu recuperar l’emissió des d’aquest enllaç.