El passat diumenge 16 de maig va tenir lloc una caminada per descobrir alguns dels paratges i entorns naturals del nostre municipi. L’activitat va tenir lloc durant tot el matí gràcies a l’ajuda del Marcel Ingla, i va comptar amb una important assistència de públic.

Per tal de compartir l’activitat a les xarxes des de l’oficina de turisme es va organitzar un concurs de fotografies a Instagram. Els participants van poder compartir les imatges durant uns dies, i posteriorment des de l’ajuntament es va triar la imatge guanyadora.

Hi va haver unanimitat per triar la imatge publicada per la instagramer @nnabett, una imatge que sorprenia per la manera diferent d’ensenyar el pantà de Rialb, i que encapçala aquesta notícia. Aquesta fotografia també era la que havia aconseguit més interacció i reconeixement entre totes les imatges concursants per part dels usuaris de la xarxa Instagram. El premi és un àpat per a dues persones al Restaurant Rialb de Gualter.

Aquest perfil correspon al de la Bettina Costafreda, especialista en turisme, qui va ser la tècnica de turisme municipal i responsable de l’oficina de turisme de la Baronia de Rialb fins al passat mes d’abril. Des de l’ajuntament volem felicitar-la per aquest merescudíssim guardó!