La participació d’una setantena de persones consolida la tradicional caminada de primavera de la Baronia de Rialb, que enguany ha transcorregut pels nuclis de la Torre i de Politg.

La jornada d’aquest diumenge ha permès als participants de gaudir de diferents indrets i paisatges del patrimoni natural de la Baronia de Rialb, i reforça l’aposta de l’ajuntament per posicionar la Baronia com a destí de senderisme i de natura, dins la campanya de promoció turística la Baronia, refugi formidable.

L’activitat s’ha desenvolupat durant tot el matí, i s’ha acabat amb un petit refrigeri, que ha servit per cloure una diada que s’ha anat consolidant al llarg dels anys. A destacar la descoberta d’alguns espais com la cova de l’Espluga Gran del Tobell, el lloc triat per a fer l’esmorzar. Des de l’organització volem donar les gràcies als veïns dels nuclis de la Baronia que han fet possible l’activitat, i en especial al Marcel Ingla.

Durant la caminada s’ha donat inici a un concurs de fotografies, que durant deu dies permetrà a tots els participants de compartir les seues imatges a través de la plataforma Instagram. Per a participar-hi cal publicar les fotografies amb les etiquetes #descobreixbaronia i #baroniaderialb. El premi per al concursant guanyador serà un àpat per a dues persones al Restaurant Rialb de Gualter. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.