Aquest estiu continuen les visites d’estiu als diferents espais del municipi de la Baronia de Rialb. I per això, durant tots els caps de setmana de juliol i agost, a més a més dels festius fins a l’onze de setembre l’oficina de turisme estarà oberta en el seu horari habitual, de 2/4 d’11 fins a 2/4 de 3.

Un grup de visitants d'Igualada al Monestir de Sta. Maria de Gualter, aquest juliol

Un grup de visitants d’Igualada al Monestir de Sta. Maria de Gualter, aquest juliol

A més a més tots els dies d’obertura el Monestir de Santa Maria de Gualter ofereix dues sessions de visites guiades. La primera sessió comença a les 11h, i la segona a 2/4 d’1. Les visites guiades tenen una durada al voltant d’una hora i quart, i són obertes a tot tipus de públic.

La visita està dirigida pels guies de l’oficina de turisme, i inclou els diferents espais monàstics: l’antiga sala capitular, l’església i el claustre. I també es visita el centre d’interpretació de la Baronia, situat a l’oficina de turisme, i la projecció d’un audiovisual sobre la història del prioriat benedictí.

Per acabar, l’Oficina de Turisme posa a disposició per a grups, a partir de 10 persones, la possibilitat de fer visites adaptades durant qualsevol dia de la setmana. Cal contactar amb l’oficina per concretar els horaris així com els monuments del municipi que s’inclouen en aquestes visites personalitzades.