Gran èxit de participació a la Primera Pedalada de Politg amb 72 inscrits.

Aquest passat 2 d’abril es va celebrar la Primera Pedalada de Politg. Les pluges i la neu de la setmana anterior no van ser un obstacle ja que la cursa va comptar amb un total de 72 inscrits.

Respecte a la cursa de 40km el primer classificat va ser Xavier Jové amb un temps de 2.23.26 seguit  de molt a prop per Christian Cruz a tan sols 5 minuts i en tercer lloc per Enric Ramoneda a 6 minuts. Pel que fa a la variant curta de 16km el guanyador va ser Jordi Argelich amb un temps de 1.01.49 seguit de Marc Besora i de Joan Marc Bordoll.

Les noies també van tindre el seu protagonisme. Arribant en primer lloc a la versió de 40km Elena Isanta amb un temps de 3.26.56 i en segon lloc Aina Cases. Pel recorregut de 16km la primera posició va ser per Anna Herreros amb un temps de 1.01.49 seguit de Judith Inglavaga i Marta Perotes.

Els corredors van destacar que el recorregut era molt exigent físicament però que recompensava en divertit i en vistes panoràmiques, que estava ben senyalitzat i en perfecte estat per practicar l’esport de bicicleta de muntanya (BTT).

L’organització destaca el civisme dels corredors i acompanyants i dóna gràcies a tots els col·laboradors, voluntaris i administracions.

A continuació us deixem algunes de les fotografies de la Pedalada. Tot l’àlbum el trobareu al facebook de l’Associació Esportiva de Politg.