L’Ajuntament de la Baronia de Rialb ofereix la possibilitat de fer pràctiques durant l’estiu, i ha obert la convocatòria per cobrir una plaça de suport a l’Oficina de Turisme i tasques administratives de l’Ajuntament. Les pràctiques s’inclouen dins de la convocatòria Pràcticum Odisseu 2019 que afavoreix la inserció al mercat laboral dels joves de territoris rurals, i està dirigit a estudiants universitaris dels darrers cursos.

Els estudiants interessats han de contactar directament amb l’Ajuntament de la Baronia de Rialb enviant el següent formulari. Cal tenir menys de 30 anys. Les pràctiques compten amb una remuneració de 5€ l’hora, i una durada total mínima de 300 hores que s’han de fer entre el juny i el setembre a les dependències ubicades a l’antic Monestir de Gualter, seu de l’Oficina de Turisme i de l’Ajuntament.

El programa Pràcticum Odisseu pretén incentivar a través de pràctiques remunerades l’estada de joves universitaris a les empreses i institucions rurals per tal de promoure la competitivitat empresarial o la innovació en els organismes del territori, així com el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals.