Aquest dissabte 28 de novembre ha tingut lloc el darrer dels tallers formatius que ha preparat l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb, i que amb el nom Com fem visible a internet el nostre projecte turístic. Eines i consells per comunicar bé ha estat adreçat als agents turístics del territori Segre-Rialb.

Aquest darrer taller ha anat a càrrec del consultor de xarxes socials Daniel Gutiérrez-Abella de l’empresa Kiribatis, i ha comptat amb la presència d’una quinzena de participants, entre allotjaments, empreses de serveis turístics, entitats de difusió del patrimoni i clubs esportius de la Baronia i voltants. En el taller s’han donat consells i eines per poder fer servir les xarxes socials d’una manera professional, i s’ha acabat amb una anàlisi de bones pràctiques.

El taller de xarxes socials, que finalment s’ha dut a terme en la modalitat online, no ha estat l’únic taller que s’ha dut a terme enguany. També n’hi ha hagut un d’astronomia a Palau de Rialb a càrrec del guia starlight Ramon-Ignasi Canyelles, i un de fotografia al Monestir de Gualter amb el fotògraf Miquel Arnal.

Des de l’Oficina de Turisme es fa una valoració molt positiva del taller, no només per l’elevat nombre de participants, sinó també pel nivell de la ponència i l’alt grau de participació. Així mateix, es preveu continuar la iniciativa de cara a l’any vinent amb nous tallers, entre els quals n’hi haurà un de plantes medicinals, i un d’observació de la fauna, en un programa que no es tancarà fins que es normalitzi la mobilitat, de cara a la primavera vinent.