Aquesta setmana s’ha presentat la nova edició de la Trobada Cultural al Monestir de Santa Maria de Gualter, que tindrà lloc el proper dissabte 21 de juliol, i que enguany arriba a la 25ena edició amb un programa ple d’activitats per a tots els públics.

La jornada s’obrirà a les dotze del migdia amb l’espectacle infantil ‘Traginer de contes’ a càrrec del grup Sac d’Espectacles en diferents llocs del recinte del Monestir.

Ja a la tarda, està prevista l’arribada d’autoritats i visita als expositors a partir de les sis de la tarda. Hi haurà exposició i venda de productes artesanals de diferents artistes, entre els quals del ceramista Jordi Rosell de Sant Llorenç de Montgai, i del pintor igualadí TINES, que presentarà l’exposició ‘L’anima de la Baronia’.

La tradicional missa del monestir tindrà lloc a les set de la tarda, i estarà concelebrada per l’arquebisbe d’Urgell monsenyor Joan Enric Vives, acompanyada per la Banda Municipal de Música de Lleida.

El concert de la Banda Municipal de Lleida arribarà a ¼ de 9 del vespre, amb un programa que inclou música popular catalana i temes coneguts de bandes sonores de pel·lícules.

Cap a 2/4 de 10 del vespre tindrà lloc la presentació del llibre ‘Viatge universal pel Pirineu’ a càrrec de l’autor, Joan Obiols de la Seu d’Urgell, i seguidament començarà la tradicional cantada d’havaneres, que enguany torna a comptar amb el grup Port Bo de Calella de Palafrutell, amb rom cremat a la mitja part.

Un any més hi haurà servei de bar al claustre durant la Trobada Cultural, que està organitzada pel Patronat d’Amics i Protectors del Monestir de Santa Maria de Gualter i Romànic de la Baronia de Rialb.

Us podeu descarregar el programa en aquest enllaç.