Els temes dels musicals ‘El Geperut de Notre Dame’ i ‘El Fantasma de l’Òpera’ seran els protagonistes de la propera proposta musical que us hem preparat a la Baronia de Rialb. Es tracta d’un concert de la Coral Sícoris de Lleida, que tindrà lloc a l’església de Palau de Rialb el diumenge 28 d’octubre a les 17h de la tarda.

Cartell geperut baronia 2018La suite musical ‘El Geperut de Notre Dame’ és una peça del compositor Alan Menken, i ‘El Fantasma de l’Òpera’ va ser escrita per Andrew Lloyd Webber. Ambdues peces han estat traduïdes al català per la Blanca Julià, que és també l’encarregada de la direcció artística i musical de l’espectalce.

 

El concert de la Coral Sícoris comptarà amb un cartell de luxe, amb l’acompanyament a la percussió a càrrec de l’Enric Sànchez, la Mireia Segarra al piano , la participació de l’actor Eduard Molins, i l’actuació com a solista de l’Àlex Bometon.

La proposta musical tindrà com a emplaçament l’església romànica de Santa Maria de Palau, una de les joies de l’arquitectura romànica llombarda de Catalunya. I servirà per inaugurar la primera restauració de les pintures murals d’origen medieval de l’interior de l’església, que ha tingut lloc aquests darrers mesos.

El concert començarà a les cinc de la tarda, i s’emmarca dins dels actes de commemoració dels 50 anys de la coral del Sícors Club. L’activitat és organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Baronia de Rialb, Òmnium Cultural i l’Institut d’Estudis Ilerdencs i el Departament de Cultura del Govern català.