La Baronia de Rialb serà la protagonista aquest cap de setmana d’un nou espai turístic de Lleida Televisió, anomenat Lleida: tant, i tan a prop. El nou programa està basat en el turisme de proximitat, i en aquesta primera emissió els continguts se centraran a donar a conèixer Tiurana i la Baronia de Rialb.

L’embassament de Rialb serà un dels protagonistes del programa, que n’anirà mostrant diferents paisatges i s’acabarà amb una visió de la posta de sol, després d’haver fet activitats nàutiques a la zona recreativa de la Torra, i havent visitat alguns dels miradors més sorprenents.

L’altre protagonista serà el patrimoni cultural i gastronòmic de la Baronia de Rialb. De la mà de la blogaire i cuinera Dolors Mateu, l’emissió donarà a conèixer alguns dels secrets de l’antic monestir benedictí de Santa Maria de Gualter, i també, la cuina d’autor que es pot degustar al Restaurant Rialb.

L’espai el dirigeix el periodista Joan Cama, va ser enregistrat el passat dimarts 9 de juny, i es podrà veure el dissabte a les 9 del vespre, amb redifusió el dilluns a 2/4 de 6 de la tarda, i el dimecres a 2/4 de 2 del migdia. Us deixem amb l’anunci del programa: