AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ LEGAL LSSIICE

D’acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant LSSICE),  manifesta que és de la seva  propietat d’ AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB amb CIF P2505100D amb domicili a C/ Monestir 1, 25747 Baronia de Rialb ( Lleida ) i adreça electrònica ajuntament@baroniarialb.cat :

– el domini web www.baroniarialb.cat

– els perfils i página en les seguents xarxes socials:

  • Instagram:
  • Facebook:
  • Twitter:

AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les seves pàgines d’Internet o presència online en les diverses xarxes socials. Amb els límits establerts en la llei, AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB  no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en els seus medis online.

Els continguts i informació de les pàgines d’Internet i xarxes socials  d’ AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB  estan elaborades per professionals de la mateixa degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a l’esmentada corporació ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet o xarxes socials  de l’ AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB  poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts. Per tant, aquesta no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva d’ AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB  o les seves llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB.

De la mateixa manera es reserva el dret a retirar l’accés al Portal, sense necessitat de previ avís, a qualsevol usuari que contravingui el disposat en aquest avís legal.

XARXES SOCIALS

L’usuari caldrà que disposi del seu perfil en aquestes xarxes socials per poder interactuar amb AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB i que accepti la relació amb la nostra xarxa social.  Si així es realitza, AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB tindrà accés al perfil de l’usuari d’acord amb els paràmetres estipulats per la pròpia xarxa social i podrà interactuar amb ell amb l’enviament de missatges, publicacions, participació en concursos i sortejos. Si l’usuari no desitja que AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB pugui accedir al seu perfil o interrelacionar amb ell caldrà que es desvinculi del perfil deixant de seguir o eliminar com amistat, seguidor o usuari

Les actuacions que realitzi AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB podran tindrà caràcter informatiu i/o publicitari del seus serveis o productes, considerant que la xarxa social es un mitjà publicitari, sota la responsabilitat de AJUNTAMENT DE LA BARONIA DE RIALB en quant a les publicacions i comunicacions que realitzen per aquest medis online.

La participació dels usuaris en concursos, promocions o sortejos implicarà que l’usuari accepta les bases legals d’aquest concurs, promoció o sorteig que seran publicades en la xarxa social de referència  en el moment oportú i implica amb la seva participació per l’usuari l’acceptació d’aquestes.

Es recorda als usuaris que les publicacions que realitzin en les xarxes socials serà sota la seva re