La Baronia de Rialb se suma un any més a la Marató de TV3, i enguany els actes tindran lloc al Monestir de Gualter el mateix dia de l’emissió del programa, el diumenge 19 de desembre, amb un programa que començarà a 2/4 d’11 amb un esmorzar solidari obert a tothom. Serà un esmorzar preparat pels veïns de Gualter que inclourà xocolata desfeta i coca, i té un preu de 3€.

Tot seguit s’ha programat una activitat per als més petits, un joc de pistes pel monestir, que es durà a terme de les 11h a les 13h, i que està pensat per als nens i nenes de 4 a 12 anys. El preu és de 5€ i inclou també l’esmorzar. El joc de pistes anirà a càrrec de l’Anna Bonet de ‘La Pluja. Prehistòria, coeducació i món rural’. Cal fer inscripció prèvia que es pot fer a l’Ajuntament o a la Baronia de Rialb, o bé directament en aquest enllaç.

Un dels moments més esperats del matí serà el sorteig de la llumeneta, que tindrà lloc cap a 2/4 de 12. Està previst que hi hagi tres obsequis, el primer un pernil, el segon un lot de productes gentilesa de Condis, i un tercer, un lot de productes variats. Podeu comprar números de la llumeneta a l’Ajuntament durant tota la setmana. Tots els diners recaptats aniran a parar a la Marató de TV3.