El duet format pel veterà músic de blues Quico Pi de la Serra, acompanyat de l’harmonista Joan Pau Cumellas han estat els protagonistes del primer concert del Festival Iinera a la Baronia de Rialb, que ha tingut lloc aquest divendres dia onze al Monestir de Gualter.

El claustre romànic de l’antic monestir benedictí ha acollit una setantena de persones que han volgut assistir al concert, que s’ha programat dins del Festival Itinera Parlem de música als micropobles, una proposta musical que ha sortit enguany amb l’impuls de l’Associació de Micropobles de Catalunya, i que naix amb la voluntat de democratitzar la música en directe també per als residents als vilatges petits. En aquest sentit s’han programat més d’un centenar de concerts des d’ara fins a l’octubre.

Concert amb la trombonista Joana Cebolla durant la Trobada Cultural

En el decurs del concert també s’ha anunciat el nom dels músics que protagonitzaran el proper concert del Festival a la Baronia de Rialb. Serà la cantant de jazz i instrumentista de trombó Joana Cebolla. El concert tindrà lloc el dissabte 24 de juliol al vespre, en el marc de la Trobada Cultural del Monestir, i la cantant d’Albatàrrec actuarà en format duet, acompanyada del músic Ramon Macià.