El jazz de la trombonista i cantant de jazz Joana Cebolla serà el protagonista el proper dissabte 24 de juliol d’una de les activitats principals de la Trobada Cultural del Monestir, que enguany se celebrarà del divendres al dissabte en un format adaptat a la pandèmia.

Joana Cebolla és una de les figures revelació del panorama jazzístic català. Natural de Lleida, pujarà a l’escenari per presentar el seu primer disc, ‘Better go’, acompanyada als teclats pel pianista Ramon Macià. El concert és gratuït però cal reservar les entrades contactant amb l’Oficina de Turisme, l’Ajuntament o bé el Patronat d’Amics i Protectors del Monestir, organitzadors de la Trobada.

El concert s’emmarca dins del Festival Itinera de música als micropobles, una proposta musical que enguany s’ha donat a conèixer programant més d’un centenar de concerts de jazz, blues, soul i bossa nova en municipis de menys de cinc-cents habitants.

Aquest serà el segon concert de jazz que tindrà lloc aquest estiu a la Baronia de Rialb, després del concert de Quico Pi de la Serra i Joan Pau Cumellas al juny. La programació jazzística d’aquest estiu a la Baronia de Rialb es clourà el diumenge 15 d’agost amb un tercer concert que tindrà lloc al temple romànic de Santa Maria de Palau de Rialb amb la cantant afrobrasilera Miria Riomar.