Des d’aquest cap de setmana l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb romandrà tancada al públic, i treballarà fins a nou avís a porta tancada o fent teletreball. Això suposa que queden suspeses totes les visites guiades a l’antic Monestir de Santa Maria de Gualter, que se celebren de manera habitual els dissabtes i diumenges a les 11h i a 2/4 d’1 del matí durant tot el termini que duri el confinament.

Des de l’Oficina de Turisme es continuarà treballant a porta tancada o fent teletreball. I es posa a disposició per si voleu fer qualsevol consulta els següents mitjans de comunicació: el correu electrònic corporatiu turisme@baroniarialb.cat, i també per les xarxes socials, a través de Facebook, Twitter i Instagram seguint el perfil @baroniarialb.

D’aquesta manera l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb se suma a la crida que ha fet aquesta setmana el director general de turisme de la Generalitat, sr. Octavi Bono, i que podeu consultar en aquest enllaç de l’Agència Catalana de Turisme dedicat a facilitar informació del Coronavirus.

Des de l’Oficina de Turisme es fa una crida a reduir la mobilitat evitant els desplaçaments que no siguin imprescindibles, mentre duri la quarantena decretada per la Generalitat a fi de combatre el risc de contagi del coronavirus. Per tal de poder continuar gaudint de la Baronia de Rialb cal que ara ens protegim!