L’Oficina de Turisme ja ha obert les inscripcions per a participar als dos tallers d’herbes remeieres, que s’han programat pel dissabte 29 de maig coincidint amb la setmana de la natura. Es tracta d’uns tallers pràctics que inclouran una sortida de camp pels voltants del Monestir de Gualter, i en els que es mirarà que els participants es puguin emportar algunes herbes o tisanes cap a casa.

Els tallers de plantes medicinals aniran a càrrec de la Maria Plaza, fisioterapeuta i antropòloga especialitzada en etnobotànica, i que lidera el projecte Boscana Remeis Silvestres per a divulgar els usos terapèutics i els coneixements de les nostres padrines sobre les herbes remeieres.

Aquesta activitat havia estat programat per a la tardor de l’any passat, però a causa de la pandèmia es va haver d’ajornar fins aquest mes de juny. L’acivitat té una duada de dues hores i mitja, i se n’ha limitat el nombre de places. Per això s’han ofert dues edicions diferents, una al matí i una a la tarda, per tal que tothom qui vulgui hi pugui participra.

Els interessats cal que us inscrigueu omplint aquest formulari, o bé contactant directament a l’ajun