Aquest mes d’octubre s’han acabat les obres de rehabilitació de la rectoria de la Torre de Rialb, un espai municipal que es converteix a partir d’ara en alberg. Aquestes instal·lacions turístiques ofereixen una cabuda per a 38 persones, distribuïdes en lliteres. La gestió corre a càrrec de l’Ajuntament, que la lloga en la modalitat de lloguer íntegre de l’edifici sencer. Els interessats heu de contactar-nos al telèfon 973460234.

L’antiga rectoria és un edifici annex a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria, una de les esglésies més singulars de la Baronia pel fet d’allunyar-se dels corrents dominants de la seua època. El conjunt d’església i rectoria de la Torre són d’estil romànic i daten del segle XI, tot i que no es descarta per a l’església una datació anterior.

L’actuació ha tingut un cost de 150.840,16€ i ha estat possible gràcies a una subvenció del 72,50% de la inversió, provinent dels ajuts LEADER.

logoleaderEl Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord per al desenvolupament local participatiu ha estat l’organ encarregat de la tramitació dels ajuts europeus, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.