Les zones de bany dels gorgs i basses del Riu Rialb són els protagonistes d’un dels reportatges d’aquest mes a la revista Turisme Catalunya, una publicació mensual del Grup MGZ Publicacions especialitzada en el turisme de proximitat i amb propostes per a famílies, i que es pot adquirir a tots els quioscos, llibreries i oficines de turisme de Catalunya.

El reportatge, que ha estat elaborat en col·laboració amb l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb, dóna a conèixer els nous aparcaments situats en paral·lel al Riu Rialb, a la zona coneguda com el Molí del Coix. I aprofita per donar a conèixer les diferents activitats esportives i de lleure que es poden dur a terme a la Baronia, no només les activitats de barranquisme al riuet, sinó també les que es poden practicar a l’embassament, com poden ser caiac, paddle-surt, o simplement el lloguer d’embarcacions motores.

En el reportatge també s’hi dóna a conèixer la zona de l’Àrea del Dolmen, propera a la Torra de Rialb, molt freqüentada recentment per les autocaravanes, i l’àmplia oferta d’allotjaments turístics situats en antigues escoles o en masies i cases rural, a més del restaurant Rialb de Gualter. Finalment s’hi introdueix el conjunt romànic del municipi, en especial les dues esglésies a les que s’hi ofereixen visites periòdiques durant tot l’estiu, que són alhora els dos béns culturals d’interès nacional: el monestir de Santa Maria de Gualter i l’església de Santa Maria de Palau de Rialb.