El Dolmen de Sòls de Riu serà el protagonista de la propera activitat que s’ha ortanitzat des de l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb. Una activitat de descoberta del nostre patrimoni prehistòric, que anirà a càrrec de l’educadora Anna Bonet, líder del projecte ‘La Pluja’ especialitzat en la mediació patrimonial per als més petits.

En l’entorn de l’Àrea del Dolmen de la Torra, l’activitat tindrà una durada de dues hores, en les que els participants podran aprendre a descobrir el valor del patrimoni, de monument funerari, o d’art prehistòric, a partir d’un taller dinàmic i pensat per als nens i joves.

L’activitat té un cost de tres euros, i cal fer inscripció prèvia contactant amb l’Oficina de Turisme, al correu turisme@baroniarialb.cat, al telèfon 973 460 234, o bé omplint aquest formulari.

Aquest no serà l’únic taller familiar d’aquesta tardor a la Baronia de Rialb, ja que el diumenge 28 de novembre, un mes més tard, la mateixa educadora Anna Bonet serà l’encarregada de dinamitzar una altra activitat: un joc de pistes que tindrà lloc a dins del monestir de Gualter.