» Formada per antigues parròquies, fortificacions defensives i masies, la Baronia de Rialb és un paradís ideal per conèixer l’arquitectura del segle XI i XII. El relleu accidentat, el bosc mediterrani d’alzina, pins i cultius, les blanques aigües del riu Rialb, els productes del camp i la seva gent hospitalària i acollidora convertirán la vostra estada en un record inoblidable.

» Us convidem doncs, a sentir el batec d’aquesta terra, amb el convenciment que descobrireu un entorn còmode, el qual us transmetrà agradables i felices emocions!

A més a més …

Observa el cel durant la nit…

Som destinació turística Starlight!

Les mesures de contaminació lumínica realitzades en la darrera dècada han mostrat que una gran part de la zona del Montsec presenta unes condicions excepcionals de foscor i el fet que les afectacions dels municipis integrants de la zona siguin molt baixes garanteix la qualitat i la preservació de cel nocturn.

Busca un lloc fora dels nuclis urbans i alça la mirada al cel, descobriràs milers d’estels que es poden observar a simple vista des d’un lloc privilegiat. El següent pas és començar a identificar algunes d’aquestes estrelles i, en particular, els grups que formen en el cel, el que anomenem constel· lacions. Vols saber-ne més? 

Localització de l’àmbit del destí turístic i reserva Starlight Montsec