L’església de Santa Maria de Palau, reconeguda com a Bé Cultural d’Interés Nacional, inaugura per setmana santa les visites mensuals. La cita es durà a terme el primer cap de setmana de cada mes, amb una única visita a les onze del matí. El primer dia de l’activitat serà el dissabte de setmana santa, dia 3 d’abril, seguit pel diumenge 2 de maig, i el diumenge 6 de juny.

L’activitat començarà a les onze del matí, i durant una hora es podrà descobrir els secrets d’aquest temple, un dels més importants del conjunt de la Ruta del Romànic de la Baronia de Rialb. Es tracta d’una obra del segle XI, de planta basilical, i emmarcada dins del primer romànic català, i considerada per l’arquitecte Puig i Cadafalch un dels deu temples més representatius del nostre romànic.

L’activitat té un cost de 5 euros, i cal fer inscripció prèvia, contactant amb l’Oficina de Turisme o amb l’Ajuntament de la Baronia de Rialb, al telèfon 973 46 02 34 o bé a turisme@baroniarialb.cat. També es pot omplir aquest formulari.