La celebració de l’Eucaristia l’ha dut a terme el Pare Abat de Montserrat, Rvdm. Josep Maria Soler.

Continuant amb la tradició i en motiu del 80é aniversari de la trobada de la Rosa a l’església de Pallerols per sant Josepmaria, aquest passast 2 de desembre es va celebrar la Trobada de la Rosa a l’església de St. Esteve de Pallerols amb la celebració de l’eucaristia pel Pare Abat de Montserrat, Rvdm. Josep Maria Soler.

La festa va començar amb la tradicional processor al voltant de l’església amb la imatge de la Mare de Déu del Roser i els amb el cant del goig del Roser de Pallerols, guiant el cor antics escolanets de Montserrat. Un cop acabada la processó, es va celebrar l’eucaristia presidida pel Pare Abat de Montserrat, Rvdm. Josep Maria Soler, i concelebrada pel Vicari del Opus Dei a Catalunya i Andorra, Mn. Ignasi Font, el Vicari General del Bisbat d’Urgell, Mn. Ignasi Navarri i els sacerdots d’Urgell Mn. Jaume Mayoral, Rector de Ponts, i Mn. Bonifaci Fortuny. Tambié i va participar el diaca de Montserrat P. Gordillo.

La pregària al Sant Rosari, la veneració de les relíquies de sant Josepmaria i un dinar fraternal va tancar la celebració a la qual van assistir unes 200 persones vingudes de diferents parts de Catalunya, com també d’Andorra, València, Pamplona, Filipines, Mèxic, Colòmbia i altres països d’Amèrica. Destacar també la presència de l’alcalde Antoni Reig i de la Regidora de Cultura Dolor Caelles.

Per més informació no dubteu en visitar la pàgina web de l’Associació d’amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra