Ja s’ha presentat el programa de la Trobada de la Rosa de Pallerols, la festa que cada any recorda el pas de nombrosos emboscats durant els anys 1937 i 1938, fugint de la Guerra de Franco, a través del Camí de Pallerolsl a Andorra, i en particular del pas per Pallerols de Rialb de de Sant Josepmaria Escrivà.

Els actes començaran a ¾ d’11 del matí amb l’estrena i projecció d’un documental sobre els vincles del sant amb Pallerols. Seguidament a ¾ d’1 tindrà lloc la tradicional processó amb la imatge de la Mare de Déu del Roser de Pallerols, i seguidament la missa a l’església parroquial de Sant Esteve, que es clourà amb les absoltes pels difunts de Pallerols.

El dinar de la Trobada es durà a terme als voltants Pallerols des de 2/4 de 3, i a partir de les quatre els actes es clouran amb la pregària del rosari a l’església de Sant Esteve de Pallerols i la veneració de les relíquies de sant Josepmaria.

Els actes estan organitzats per l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra, i podeu trobar-ne més informació contactant-los al telèfon 629 91 06 12, o bé per correu electrònic a info@pallerols-andorra.org.

Trobada de la Rosa 2019