Aquest proper dilluns 8 de juny la Baronia de Rialb passa a la Fase 2, fet que permetrà als establiments de turisme rural de poder obrir les piscines i d’altres zones comunes dels seus establiments, això sí, respectant la limitació del 30% de l’aforament màxim. És una de les novetats de les que es beneficien a partir d’aquesta propera setmana pel fet de pertànyer a la comarca de la Noguera, a la Regió Sanitària de Ponent. Aquest canvi suposa una millora en les condicions del desconfinament, que podeu consultar en aquest document.

Destaca que ja es poden fer servir les piscines de les cases rurals, i que s’incrementa el nombre de participants en les activitats de turisme actiu fins a 20 persones. També que es permeten trobades de fins a 15 persones, tant en edificis privats com en l’espai públic. I es poden fer passejades sense cap restricció horària, si bé per la pràctica esportiva es reserven les franges de 10h a 12h i de 19h a 20h per als més grans de 70 anys.

Així mateix, els restaurants ja poden obrir fins al 40% d’aforament, i els monuments i espais culturals també poden obrir amb la restricció del 30% de l’aforament. Per qualsevol dubte, podeu consultar totes les novetats al portal sobre el desconfinament del Govern de Catalunya.

Novetats Fase 2