El proper divendres sant dia 19 d’abril tindrà lloc una nova edició de descoberta del conjunt romànic de la Baronia de Rialb. L’activitat, programada des de les 10h del matí i amb una durada d’unes 4 hores, és oberta a tothom, i cal inscripció prèvia.

En aquesta edició, i després de la rebuda dels participants al Monestir de Gualter, es visitarà l’església de Santa Maria de Palou, de la que la Generalitat n’ha incoat l’expedient que la converteix en un Bé Cultural d’Interés Nacional. Durant l’itinerari es visitarà l’interior d’aquesta església romànica que contè pintures que han estat restaurades recentement.

La ruta continuarà al despoblat de Sant Cristòfol de la Donzell, on es visitarà l’església de Sant Jaume, i es prosseguirà direcció Martimà, on es visitarà l’església de Sant Ponç. Continuant al Rialb Sobirà també es visitarà Santa Anna de Fabregada, i la jornada s’acabarà al nucli del Puig on es visitarà Sant Andreu del Puig.

El preu és de 10€ i els interessats heu de contactar a l’oficina de turisme o a l’ajuntament. El pagament es farà abans de la sortida. Es prega puntualitat.