Arriba a Palau de Rialb la festa major, que es durà a terme el proper dijous dia 15 d’agost, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu. El programa començarà a la una del migdia amb missa a l’església romànica de Santa Maria de Palau, que enguany ha estat nomenada Bé Cultural d’Interés Local. Serà una bona ocasió per gaudir d’aquesta joia del primer romànic català del segle XI, i de les pintures del segle XI i del segle XVI que es troben a l’absis del temple medieval. En el decurs de la missa també se celebrarà la tradicional processó de la mare de déu pel voltant de l’església.

Els actes es reprendran a partir de les set del vespre amb sessió de ball de tarda a càrrec de l’acordionista Ma Alba. En el decurs del ball també hi haurà servei de bar, i a la mitja part hi haurà coca i moscatell per a tots els assistents.

Un dels moments més esperats del ball de festa major de Palau de Rialb és el moment del sorteig, com sempre amb nombrosos premis. Enguany el primer premi serà un pernil, i entre d’altres també se sortejaran dos àpats al Restaurant Rialb, un lot d’embotits de Masia Perdigués, un lot cedit per Condis Ponts, i una caixa de préssecs directes del tros. El sorteig es produirà a la part final del ball, i les butlletes es podran comprar durant tota la jornada.

 

Palau de Rialb - Programa de la Festa Major 2019

Palau de Rialb – Programa de la Festa Major 2019