El vi de Baldomar serà un dels protagonistes de la jornada de portes obertes que acollirà aquest proper dissabte 12 d’octubre l’antic priorat benedictí, coincidint amb les Jornades Europees de Patrimoni. Amb el nom de ‘vermut chill out al Monestir de Gualter’, l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb ha preparat diverses activitats gratuïtes que tindran lloc durant tot el matí a les dependències de l’antic monestir.

Durant el matí s’han programat dues sessions gratuïtes que combinen la visita guiada del monestir i el tast de vins del celler Vall de Baldomar. Tant les visites com els tastos tindran una durada d’una hora, i hi haurà un primer torn a les 11h i un segon torn a les 12h. El torn que comenci amb la visita guiada després farà el tast de vins, i el torn que comenci amb el tast de vins després farà la visita guiada.

La visita guiada anirà a càrrec dels tècnics de turisme de l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb, i el tast de vins anirà a càrrec de la Marta Porta del celler Vall de Baldomar. En cada sessió s’efectuarà el tast de tres vins: el Cristiari Blanc, el Cristiari Negre i el Baldomà Selecció. Tot i que les activitats són gratuïtes, per participar als tastos cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

A partir de la una començarà el vermut pròpiament al claustre de l’antic monestir. Tot ballant al ritme d’un deejay del territori Montsec, el dj Bacardit, hi haurà servei de bar on es podran adquirir copes de vi (preu 1 euro) els vins Petit Baldomà Negre i Petit Baldomà blanc.

Vermut chill out al Monestir de Gualter