L’església de Santa Maria de Palau i l’Àrea del dolmen de Sòls de Riu han estat alguns dels protagonistes del magazine turístic ‘Camins de l’Eix’, un programa de propostes culturals, gastronòmiques i de lleure coproduït per les televisions locals Lleida TV de Lleida i El 9 TV de Vic.

El programa, que s’emet els dissabtes i diumenges per aquetes dues televisions, i que es pot recuperar a la carta dels del portal de les televisions locals, ha anat en aquest quart capítol a la comarca de la Noguera. Després de visitar l’Espai Transmissor de Seró, l’equip s’ha traslladat fins a la Baronia, per a descobrir tant l’església romànica de Palau de Rialb com el dolmen de Sòls de Riu, amb les explicacions del Jaume Marvà, guia de turisme habilitat i cap de l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb.

En el capítol, també es desplaça fins a la Vila de Ponts per a conèixer el restaurant Lo Ponts, i el Club Nàutic Segre Mitjà, i fins al despoblat de Rubió de Baix, al municipi de Foradada, per conèixer les vinyes ecològiques Rubió de Sòls de l’enòloga Judit Sogas. El programa acaba visitant l’artista pontsicà Joanpere Massana.