El proper diumenge dia 19 de maig tindrà lloc la segona edició de la Caminada Popular de la Baronia de Rialb. L’activitat començarà a Pallerols a partir de les 9h del matí, i inclourà tres circuïts per tal que s’hi pugui apuntar tothom.

Així, hi haurà un primer itinerari amb un recorregut més curt, de només 6 quilòmetres, assequible per a tots els públics, un segon itinerari de 14 quilòmetres per al públic acostumat a fer senderisme. I finalment s’oferirà un circuït running de també 14 quilòmetres per als participants que vulguin fer el recorregut corrent.

Des de l’organització de l’esdeveniment, que corre a càrrec de l’Associació Esportiva Politg, s’oferirà a tots els participants diferents punts d’avituallament, així com un esmorzar tradicional gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, dels veïns, i de diferents cases col·laboradores.

Des de l’organització es demana la inscripció prèvia de tots els participants per tal de facilitar a l’Associació Esportiva una més bona planificació de l’activitat. De totes maners si a darrera hora algú hi volgués participar també es podria inscriure en aquell moment.