L’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb ha decidit de replantejar els dos tallers previstos per aquesta tardor. Els canvis vénen motivats pel confinament perimetral dels municipis que s’ha establert per a les primeres dues setmanes de novembre per combatre la pandèmia de la COVID, uns límits municipals que només poden ser passats per raons professionals o d’abastiment d’aliments.

Pel que fa al taller d’herbes remeieres, s’ha ajornat quinze dies, passant de fer-se el dissabte 7 al dissabte 21. Així mateix, es redueixen el nombre de grups, suspenent-se l’edició de la tarda, i fent-se només a l’edició del matí. També es limita el nombre de participants a 12 persones. Aquesta decisió es mantindrà si s’aixeca el confinament perimetral dels municipis, però en cas que es prorrogués el confinament, el curs quedaria suspès.

En aquest sentit aquests dies es contactarà amb tots els participants inscrits per informar-los de la nova situació, i actualitzar el nombre d’inscrits. Està previst que si el curs no s’acabés fent, de l’oficina de turisme se’n programaria un de nou quan la situació sanitària ho fes possible, en principi de cara a la primavera vinent. Des de l’oficina de turisme es vol agrair a tots els inscrits la comprensió pels canvis, i especialment la docent del taller, la fisioterapeuta Marisa Plaza, líder del projecte Boscana Remeis Silvestres, per al flexibilitat i facilitats donades.

Pel que fa al taller de xarxes socials, a càrrec del Daniel Gutiérrez de