Grata sorpresa la d’aquest diumenge amb 53 participants a la caminada “Descoberta del Riu Segre: El camí del riu” organitzada per Birding Lleida Expeditions i l’Oficina de Turisme.

Una cinquantena de persones han participat aquest passat diumenge 21 de maig a la caminada “Descoberta del riu Segre: el Camí del Riu”, una activitat que ha tingut com a objectiu fomentar i descobrir un dels espais naturals menys turístics de la Baronia de Rialb.

La caminada organitzada per l’agència de viatges “Birding Lleida Expeditions” i l’Oficina de Turisme de La Baronia de Rialb s’ha dut a terme pels voltants del riu Segre al seu pas pel municipi. Acompanyada per un guia que ha anat realitzant explicacions al llarg del recorregut sobre els diferents espais i aspectes del riu i mostrant elements que els assistents desconeixien, la jornada ha finalitzat amb una visita al Monestir de Gualter.

Amb aquesta activitat s’ha volgut donar a conèixer aquells espais del municipi més desconeguts a la població i posar en valor tota la riquesa i el patrimoni natural del riu Segre al seu pas per la Baronia de Rialb.