Aquest dissabte la Torre de Rialb ha acollit el II Festival de Música i Paraules a la Baronia de Rialb, una proposta on la música es barreja amb el paisatge. El concert ha comptat en aquesta segona edició amb dos artistes valencians, Mireia Vives i Borja Penalba, i ha començat a les 20.30h al davant de l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de la Torre.

Penalba ha estat guitarrista de Maria del Mar Bonet, Lluís Llach i Feliu Ventura, entre altres. Vives ha estat una de les pioneres del rap en català al capdavant del grup Rapsodes. Els dos artistes varen començar la seva carrera per separat i el 2015 van encetar el projecte conjunt que han vingut a presentar a la Baronia i que ja compten amb tres discs al mercat.

Des de l’Ajuntament de la Baronia de Rialb fem una molt bona valoració d’aqueta segona edició del  per la bona acollida que ha tingut entre el públic, i que ha permès gaudir d’una actuació de molta qualitat. Al mateix temps agraïm a Masia la Pedra per la bona organització del festival, i a les diferents cases comercials per la seva col·laboració.Música i Paraules