Aquest dissabte ha tingut lloc la segona i darrera edició del taller de fotografia que ha tingut lloc durant aquests darrers dos dissabtes al voltant del Monestir de Gualter.

El taller, que forma part del programa de formació de l’Oficina de Turisme per als agents turístics, ha comptat amb la participació de diferents agents turístics del municipi, però també ha estat obert per a qualsevol persona interessada.

En el decurs de les sis hores de durada, el fotògraf professional Miquel Arnal, amb més de 40 anys d’experiència i una vinculació amb la Baronia de Rialb, ha estat l’encarregat de dirigir les classes centrades en l’art de l’observació.

Les òptiques, els filtres, les ombres, els contrallums, les càmares digitals, els reflectors o l’obertura de l’obturador són algunes de les temàtiques del taller. Així mateix, ha comptat amb una part on s’han repassat grans figures de la història de la fotografia, per descobrir com aquest llenguatge ha anat evolucionant al llarg dels anys.

Des de l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb es fa una molt bona valoració del curs, i es valora de poder oferir un segon curs continuació d’aquest primer en una propera edició. Així mateix, es valora molt positivament que es continuïn fent activitats per formar els agents turístics, i contribuir a una professionalització que ajudi els establiments turístics de la zona a ser més competitius.