Són moltes les iniciatives que s’estan duent a terme durant aquests mesos de restricció de l’activitat turística, per afavorir el reciclatge i millora de l’oferta turística, i així mateix, contribuir a la digitalització i millora empresarial de la indústria turística.

Des de l’Oficina de Turisme ens volem fer ressò d’aquest curs que ha organitzat l’Escola Agrària del Solsonès, i que va dirigit a les cases rurals. És una jornada tècnica que es durà a terme el proper dijous dia 11 de juny, en el format en línia, amb el títol ‘control de la legionel·losi en els establiments de turisme rural’.’

Els establiments de turisme rural, com qualsevol altre establiment que disposi d’instal·lacions d’ús públic on es fa servir l’aigua, compta amb diferents instal·lacions per transmetre l’aigua per als diferents usos, unes instal·lacions que han de seguir determinats requisits normatius per prevenir la legionel·losi. Durant la jornada es farà una revisió d’aquestes regulacions per al cas concret de les cases rurals.

La Jornada s’iniciarà a les 10h del matí i s’acabarà al migdia, i serà impartida per les tècniques Carme Carreño,  Pilar Gomà i Pilar Pina, dels àmbits de protecció de la salut pública. És una formació gratuïta, però que cal la inscripció prèvia.