Joan Garriga i Carles Belda van convertir la tercera edició del Música i Paraules en una vetllada càlida i festiva a la Torra de Rialb, en la que els dos artistes van demostrar la seua connexió a l’escenari situat sobre l’embassament de Rialb, i van aconseguir transmetre aquesta unió amb els assistents al concert de la tercera edició del festival poeticomusical.

Amb les entrades esgotades, i davant d’un públic de 125 persones, els dos acordionistes del Vallès van desplegar un repertori que va començar amb temes clàssics propis com Sóc gorrió, el Clavell Morenet o Volant, fins a d’altres de més populars com el Mort de gana de la Trinca, l’adaptació al català de Mustapha de Bob Azzam, l’Estaca o el Bella Ciao final, entre d’altres temes.

El festival Música i Paraules està organitzat per Masia La Pedra, amb el suport i patrocini de l’Ajuntament de la Baronia de Rialb, i es desenvolupa un dissabte al vespre de finals d’estiu al lloc de la Torra de Rialb. La primera edició va tenir lloc el setembre del 2018 amb un concert del cantautor Cesk Freixas i el poeta Roc Casagran. Els músics del País Valencià Mireia Vives i Borja Penalba van ser els protagonistes de l’edició del 2019, mentre l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia, que va obligar a ajornar la tercera edició fins enguany.

Carles Belda i Joan Garriga a la Baronia de Rialb