El proper dijous dia 6 de desembre hi haurà una nova edició de les Rutes pel Romànic de la Baronia de Rialb, que s’organitzen els dies festius inter-setmanals. En aquesta edició es visitaran les esglésies de Sant Josep de Politg, on hi ha els retaules gòtics policromats de Sant Iscle i Santa Victòria,  l’església de Sant Esteve de Pallerols i la de Sant Miquel de Vilaplana. Una de les novetats respecte les altres visites d’enguany és que s’ha inclòs la visita de la petita església privada de Sant Pere del Soler, a la foto, una ermita que normalment no és visitable.

La visita s’acabarà a la Torre, on es veurà el conjunt monumental format per l’església de Sant Iscle i Santa Victòria, i també de l’edifici annex de la Recotria de la Torre, un espai municipal que ha estat rehabilitat, i des del passat mes d’octubre funciona com a alberg municipal. La visita s’acabarà amb la descoberta del nou espai, i dels nous usos que té en l’actualitat.

L’activitat començarà a les 10h al Monestir, i té una durada aproximada de quatre hores. Es mantenen els mateixos preus que en les edicions anteriors, de 10€ per persona. Els interessats us heu d’apuntar contactant amb l’Ajuntament de la Baronia de Rialb, o bé per correu electrònic a l’oficina de turisme, al correu turisme@baroniarialb.cat

Us esperem!

CARTELL_6_desembre_MOSTRA-1