Aquest dissabte 20 de novembre ha tingut lloc una nova edició de la Festa de la Trobada de la Rosa, una diada que organitza cada any l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols a Andorra. La diada ha recuperat la presencialitat després d’un any 2020 en què la festa es va haver de fer de manera telemàtica i amb una presència molt limitada de gent in situ a causa de la pandèmia.

El programa ha començat a 2/4 d’11 amb la projecció del documental ‘El Pas dels Pirineus’, que recorda el pas de sant Josepmaria per Pallerols al novembre del 1937, i en especial, la nit del 21 al 22, que és quan al terra de l’església hi trobà la rosa de la imatge de la Mare de Déu del Roser de Pallerols.

A les dotze del migdia hi ha hagut una visita guiada a la rectoria i a l’església, i tot seguit s’ha fet la processó al voltant de l’església amb la imatge, tot cantant els goigs de la Mare de Déu del Roser de Pallerols.

Després de la missa del migdia, des del cementiri s’ha fet una pregària pels difunts de Pallerols, seguida d’un dinar pels voltants de Pallerols. La Diada s’ha acabat a la tarda amb la pregària del rosari i la veneració de les relíquies del sant.