Aquest dissabte 28 de novembre ha tingut lloc el darrer dels tallers formatius que ha preparat l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb, i que amb el nom Com fem visible a internet el nostre projecte turístic. Eines i consells per comunicar bé ha estat adreçat als agents turístics del territori Segre-Rialb.

Aquest darrer taller ha anat a càrrec del consultor de xarxes socials Daniel Gutiérrez-Abella de l’empresa Kiribatis, i ha comptat amb la presència d’una quinzena de participants, entre allotjaments, empreses de serveis turístics, entitats de difusió del patrimoni i clubs esportius de la Baronia i voltants. En el taller s’han donat consells i eines per poder fer servir les xarxes socials d’una manera professional, i s’ha acabat amb una anàlisi de bones pràctiques.

El taller de xarxes socials, que finalment s’ha dut a terme en la modalitat online, no ha estat l’únic taller que s’ha dut a terme enguany. També n’hi ha hagut un d’astronomia a Palau de Rialb a càrrec del guia starlight Ramon-Ignasi Canyelles, i un de fotografia al Monestir de Gualter amb el fotògraf Miquel Arnal.

Des de l’Oficina de Turisme es fa una va