Aquest diumenge l’Associació Esportiva Politg ha comunicat públicament que se suspenia amb la Pedalada de Politg, que enguany havia d’arribar a la quarta edició. Per tal d’evitar els contagis del coronavirus, i després de les recomanacions rebudes per la Federació Ciclista de Catalunya, s’ha decidit suspendre, malgrat totes les hores de feina que havien dedicat els volutaris de l’Associació a desbrossar els camins i els senders, i preparar les rutes i els tracks.

Des de l’Associació Esportiva Politg es fa saber a tots els participants que ja havien tramitat la inscripció, i havien fet el pagament corresponent, que la propera setmana es procedirà a fer per part de l’Associació una transferència retornant els diners a tots els inscrits al mateix número de compte des d’on s’havia fet el pagament. Si teniu algun dubte, o si en el vostre cas havíeu fet el pagament en efectiu, us preguem que contacteu amb l’organització per poder regularitzar el retorn dels diners.

Així mateix, des de l’organització també s’ha procedit a suspendre la Caminada de Primavera i cursa running de la Baronia de Rialb, que havia de tenir lloc el diumenge dia 17 de maig. L’Associació mantè però una activitat en curs: serà la Trobada de Motos Clàssiques, que es durà a terme el diumente 18 d’octubre. Des de l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb volem agrair a la gent de l’Associació Esportiva de Politg, i molt especialment el Marcel Inglavaga, totes les hores de dedicació i esforç que han dut a terme per a preparar aquestes cites esportives.