L’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb ha preparat per aquesta tardor diferents tallers formatius que tindran lloc a l’antic monestir benedictí de Santa Maria de Gualter els dissabtes al matí. El primer d’aquests tallers serà el taller de fotografia, i anirà a càrrec del Miquel Arnal.

Amb el títol ‘L’art de l’observació’ i una durada de 6 hores, el taller de fotografia es durà a terme durant dos dissabtes al mati: seran els dies 17 i 24 d’octubre de 2/4 d’11 fins a 2/4 de 2. El preu del curs serà de 24€ i cal tramitar la inscripció omplint aquest formulari. El pagament s’efectuarà en efectiu el primer dia del curs a les mateixes dependències de l’Oficina de Turisme.

Miquel Arnal porta quaranta anys com a professional de la fotografia, havent treballat per a nombroses agències de publicitat, dissenyadors de moda així com importants firmes com Nike, Nissan, Coca-cola, Levis o Lacoste. Ha obtingut nombrosos reconeixements i guardons, i ha exposat obra als principals festivals internacionals de fotografia. També imparteix classes en màsters i postgraus universitaris a l’Escola Superior d’Imatge i Disseny de la Universitat Abat Oliva.

Curs de Fotografia

Curs de Fotografia